2016, Año de la Industria 4.0

2016, Año de la Industria 4.0

10 de Marzo de 2016 – Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Consell de Cent, 365. Barcelona.

Estimat amic,

El Col·legi defineix el 2016 com l’Any de la Indústria 4.0, considerada com la quarta revolució industrial on l’aplicació de la Internet de les Coses (IOT) avança cap el concepte de fàbrica intel·ligent en la que operen softwares enfocats a la fabricació informatitzada i amb tots els processos interconnectats per la Internet Industrial de les Coses (IIOT), cosa que permet la digitalització total de les plantes productives.

Programa:

09.00 Acreditacions.

09.30  Inauguració a càrrec de l’Honorable Sr. Oriol Junqueras, Vicepresident del Govern i Conseller d’Economia i Hisenda.

Benvinguda a càrrec de Sr. Miquel Darnés, Degà del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

Presentació a càrrec de Sr. Pere Rodríguez, Enginyer Tècnic Industrial i Coordinador de l’Any de la Indústria 4.0.

Moderació a càrrec de Sr. Pere Rodríguez, Enginyer Tècnic Industrial i Coordinador de l’Any de la Indústria 4.0 i de Sr. Pedro Gómez, President d’Aseitec.

10.00 Indústria 4.0. 4ª Revolució Industrial, a càrrec de Francesca Torrell, Senior Faculty Operaciones Estrategia de l’Institut de Lean Management.

10.45 El futur de les fàbriques són les fàbriques del futur, a càrrec de Sr. Josep Mª Borda, Director General de Sisteplant.

11.30  Coffee Break.

12.00 Aprofitant IoT per donar noves solucions a antics problemes, a càrrec de Sr. Agustín Fragoso, Automation Marketing Manager-Industry Business de Schneider Electric.

12.45 Avenços tecnològics pel coneixement del risc tècnic i econòmic dels actius fixes, a càrrec de Sr. David Faro, Director General de Preditec.

13.30 Dinar.

15.00 La introducció de la Robòtica a les Pymes, un impuls cap a la competitivitat local, a càrrec de Sr. Jordi Pelegri.

15.45 La Ciberindependència de la Indústria, a càrrec de Sr. Manuel Medina de la Universitat Politècnica de Catalunya.

16.30 L’IoT i l’Anella Industrial 4.0, a càrrec de Sra. Silvia Castellvi, Innovation Business Unit Manager Industry 4.0 de I2CAT.

17.15 Implicació de l’equip humà en l’Internet de les coses, a càrrec de Sr. Felix Tobalina, Director General de Tobalina Consulting.

18.00 Cloenda.

Inscripcions al Fòrum Tècnic

 

FECHA

10/03/2016

HORARIO

LUGAR

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Consell de Cent, 365. Barcelona.

COMPARTIR EN

¿Quieres estar al día de nuestras novedades?

Si deseas mantenerse actualizado sobre toda la actividad y novedades de Sisteplant, puedes suscribirte aquí:
O también puedes seguirnos en nuestras redes sociales: